Hvad er T3 Internet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hastigheder

T1 Internetforbindelser er også højhastighedsforbindelser med høj volumen, som ofte bruges af virksomheder. Ifølge Broadband Info-webstedet downloader T1-forbindelser op til 1,5 megabit per sekund (Mbps) og T3-downloads på op til 44,6 Mbps. Det betyder, at en T3-forbindelse er cirka 30 gange hurtigere end en T1-forbindelse.

Brugere

Fra 2010 har organisationer, der bruger T3-internetforbindelse, medicinske centre, store webhostingfirmaer, websteder med høj trafik, opkald centre, statslige organisationer og universiteter. Disse typer af virksomheder kræver evnen til at håndtere høj trafik på alle tidspunkter af dagen.

Pris

På grund af sine højhastighedstog og højvolumenfunktioner er T3 internetforbindelse et prismæssigt alternativ til den langsommere T1 og DSL-forbindelser. Priserne varierer alt efter sted og internetudbyder. T3 er en højhastigheds-telefonforbindelseslinje, som også kan bruges som bredbåndsinternetforbindelse. Virksomheder bruger ofte en T3 internetforbindelse på grund af dens evne til at overføre store mængder data dagligt.