Hvordan man sammenligner bredbåndsaftaler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Sekundære fordele

Bredbåndsforbindelse er 'altid på' og dermed ingen risiko for at få et optaget signal. Der er ikke behov for at ringe til et nummer. Talelinier er aldrig bundet op med fjernelse af ekstra gebyrer for tilslutning til internettet.

Bredbåndstjenester

DSL-tjenester: tilbydes af lokale telefonselskaber og koster omkring $25 / måned med et maksimum hastighed på 768 kbps. Praktisk set er det 10 til 20 gange hurtigere end de analoge opkaldstelefonlinjer.

Kabelinternetforbindelse

Udbydes af kabel-tv-udbydere og koster normalt omkring $45 / måned med en maksimal hastighed på 6,5 Mbps. Det er bedst egnet til online video-, musik- og softwareoverførsler.

Satellit Internettjeneste

Dette bør kun overvejes, hvis kabel- og DSL-tjenester ikke er tilgængelige i dit område og altid koster højere end de to. Egnet til langsigtede kontrakter, og de kan være upålidelige under dårligt vejr. Uploadhastigheden er 10 gange langsommere end kabelforbindelsen.

Fiberoptik

Fiberoptik tilbyder hastigheder på 10 til 30 Mbps til priser mindre end kabel internet service omkring 25 dollar / måned. Med fiber har du en direkte linje til internettet. Internetforbindelsens hastighed er vigtig for en forbruger, og bredbånd tilbyder op til 20 til 100 gange hurtigere end opkaldstjenester. Omkostninger og type bredbåndsforbindelse, du modtager, afhænger af de tjenesteudbydere, der er tilgængelige for dig og deres evner.