Mine Linksys Afviser en enhed, der forbinder mit trådløse netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller den enhed, du forsøger at oprette forbindelse til netværket for at sikre, at dens trådløse funktionalitet er tændt og korrekt konfigureret. Kontroller, at enheden er inden for rækkevidden af ​​routeren, og at det trådløse signal er anerkendt af enheden. Bekræft enhedens specifikationer for at sikre, at signaturtypen på din router er kompatibel med enhedens modtager. Den trådløse tilstand, som f.eks. 802.11g eller 802.11b, skal være i overensstemmelse med routeren.

2.

Log ind på den trådløse router ved hjælp af din computer, og klik på afsnittet 'Advanced Wireless Settings' i routeren 'Setup.' Klik på 'Setup Access List' Adgangskontrol 'er ikke markeret.

3.

Klik på' LAN IP Setup 'og kontroller, at' Use Router as DHCP Server 'er markeret. Check' LAN TCP / IP Setup 'sektionen for' IP-adressen '. De fleste routere har 192.168.1.1 som standard. Hvis det ikke er, skal du redigere det for at gøre det. Kontroller også' IP Subnet Mask '. Det skal læses 255.255.255.0.

4.

Skift 'Start IP-adresse' i afsnittet 'Use Router as DHCP Server' til 192.168.1.2. Tæl antallet af enheder, du har til hensigt at oprette forbindelse til netværket, og ændre 'Afslut IP-adresse' sektion for at tillade en IP-adresse pr devic e. Klik på 'Anvend' eller 'Gem' for at gemme de nye indstillinger, og genstart routeren.

Den nye teknologi for trådløst netværk, der er nyttigt som det er, kan være ret frustrerende, når det ikke fungerer korrekt. Det er sjældent, at problemet er af hardware-natur, men det er muligt, det meste har at gøre med forkerte indstillinger. Jo mere komplekse teknologien og mulighederne, der leveres af visse enheder, jo mere komplekse er processen med at sætte den op . De fleste af disse enheder, herunder trådløse routere, følger med instruktioner, men ofte er disse instruktioner skrevet til personer med en vis computernetværkskendskab. Fejlfinding af en enhed, der ikke forbinder til netværket, er faktisk simpel og kan udføres i nogle få nemme trin .