Sådan blokerer du Spoofing

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start', 'Kontrolpanel' og derefter 'Sikkerhedscenter'. Du vil blive præsenteret med en sikkerhedsside med firewall- og 'Automatiske opdateringer' -indstillinger. Hvis din firewalls status er 'Til', behøver du ikke gøre noget mere.

2.

Vælg 'Anbefalinger ...' hvis din firewall er angivet som 'Off'. Et nyt vindue kommer op.

3.

Hit ' Aktiver nu '-knappen. Der vises en meddelelsesboks, der fortæller dig at' Windows Firewall blev slået til. 'Klik på' Luk 'og derefter' Okay 'for at vende tilbage til' Sikkerhedscenter. 'Kontroller, at din firewalls status er' Til .' Du er nu beskyttet mod spoofing.

Mange netværk skaber balance mellem sikkerhed og adgang ved kun at tillade visse kildeadresser at logge på. Selv om dette virker for at blokere nogle angreb, er det muligt for en kildeadresse at blive 'spoofed' --- det vil sige at en hacker at foregive at være medlem af netværket, når han faktisk ikke er. Selvom disse angreb var Når de er et effektivt infiltrationsmiddel, er de blevet mere og mere forældede med fremskridt i sikkerhedssoftware. Som standard vil den integrerede firewall i Windows blokere spoofing ... men kun hvis den er aktiveret.