Sådan forlænges en WiFi-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Skru basisen fra Wi-Fi-antennens stang med fingrene. Træk stangen ud af antennetråden, der er forbundet med basen - pas på ikke at bøje tråden. basen skal nu have en synlig antennetråd. Bortskaf stangen korrekt.

2.

Mål 2-1 / 2 inches ind fra den ene ende af den isolerede kobbertråd. bøj ved 2-1 / 2-tommers mark med fingrene. Placer bøjningen mod trækskruens hoved. Sæt den ledige ende af kobbertråden rundt om skruens længde, indtil du når enden. Skub enden af kobberledning på siden af ​​træskruen.

3.

Træk træskruen ud af kobbertråden.

p> Strip 1/2-tommers isolering ud for kobbertrådens bøjede ende med trådstrimmerne.

5.

Strip 1/2 tommer isolering fra slutningen af ledningen fastgøres til basen med trådstrimmerne.

6.

Opvarm loddestjernet i fem minutter. Løsn den udsatte ende af ledningen, der er fastgjort til basen til den synlige ende af kobbertråden. Lad loddet køle i to minutter. Tag stikket ud af stikket.

7.

Sæt enden af ​​plastikstrålen over kobbertråden. Skub plastikstrøget ned på bunden. Sikre enden af ​​plastikstrøget til siderne af basen med strimler af cellofantape.

Tips og advarsler

  • Arbejdshandsker kan beskytte dine hænder ved lodning.
  • En Wi-Fi-antenne samler trådløse signaler fra luftbølgerne og sender dem til den enhed, den er tilsluttet. Forøg Wi-Fi-antennens ydelse ved at udvide rækkevidden af ​​modtagelsen. Proceduren indebærer demontering af Wi-Fi-antennen, men kræver ikke en omfattende viden om elektronik. Nogle forsyninger og nogle fælles husholdningsværktøjer vil være nødvendige - med voksent tilsyn foreslået, hvis et barn er involveret.