Sådan konfigureres en Linksys Wag54g2

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk for computeren og tag stikket til Linksys WAG54G2, hvis den er tilsluttet.

2.

Slut telefonkablet til bagsiden af Linksys WAG54G2, og sæt den anden ende i telefonstikket. Slut den ene ende af et Ethernet-kabel til en af ​​de åbne Ethernet-porte på bagsiden af ​​Linksys WAG54G2. Slut den anden ende til Ethernet-stikket på din computer.

3.

Tænd både computeren og Linksys WAG54G2 ved at tilslutte strømkablet på bagsiden af ​​enheden og

Åbn din webbrowser på din computer og indtast '192.168.1.1' i adresselinjen, og tryk derefter på 'Enter'.

5.

Indtast 'admin' i både feltet 'Brugernavn' og 'Kodeord', når loginskærmen åbnes. Klik på 'OK' for at logge ind på Linksys WAG54G2. Når du er logget ind, vises skærmbilledet 'Grundlæggende opsætning'.

6.

Kontakt din internetudbyderes (ISP) tekniske supportlinje og bed om følgende oplysninger for dit netværk : Indkapslingsindstillinger, Multiplexeringsindstillinger og Virtuelle kredsløbsindstillinger. Hver netværks indstillinger varierer, så det er vigtigt at finde de indstillinger, der passer til din internetudbyder. Din internetudbyders telefonnummer er placeret på din månedlige regning.

7.

Vælg indkapslingsmetoden fra rullemenuen 'Indkapsling', og indtast derefter IP-adressen, undernetværket Mask, Standard Gateway IP-adresse, Primær DNS IP-adresse og Sekundær DNS IP-adresse i de mærkede felter som angivet af din internetudbyder. Klik på 'Gem indstillinger', når du har indtastet dine indstillinger.

8.

Klik på fanen 'Wireless', og klik derefter på 'Basic Wireless Security.' Indtast dit ønskede netværksnavn, der vil blive sendt til trådløse enheder (SSID), og indtast derefter netværksnøglen, som enhederne skal Indtast for at få adgang til dit netværk via Wi-Fi. Klik på 'Gem indstillinger' for at fuldføre opsætningen.

Linksys WAG54G2 trådløse gateway er et router og DSL modem kombineret til en enhed. Linksys WAG54G2 erstatter dit nuværende DSL modem, hvis du har en, såvel som din router. Linksys WAG54G2 indeholder en trådløs router samt fire porte til at forbinde computere og andre enheder ved hjælp af en Ethernet-forbindelse.