Sådan laver du en Bluetooth Discoverable

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find den relevante menu på din enhed. På en computer vil din Bluetooth-kontrol typisk være placeret i kontrolpanelet, som du kan få adgang til ved at klikke på 'Kontrolpanel' og derefter finde og klikke på Bluetooth-indstillingerne. På en mobiltelefon vil Bluetooth være placeret på din telefonens menu under 'Bluetooth' -indstillingen.

2.

Find indstillingen 'Gør Device Discoverable' i dine Bluetooth-indstillinger menu. En adgangskode kan være påkrævet, hvis du har angivet et kodeord til din computer eller telefon. For mobiltelefoner, som du ikke har angivet et kodeord for, er koden enten '0000' eller '1111.' Hvis ingen af ​​disse koder virker, kontakt din mobiltelefon service provider.De vil være i stand til at give dig standardkode.

3.

Indstil din Bluetooth-enhed til 'Tillad enhed at blive opdaget', 'Discoverable' eller skift opdagelsesfunktion til tændt position. Nogle enheder gør det muligt for dig at gøre din enhed synlig i en begrænset periode. Hvis det er tilfældet, skal du muligvis tænde det igen, efter at opdagelsestiden er slukket. Du kan normalt ændre denne indstilling så du er altid i funktionsmåde.

Tips og advarsler

  • Hvis du holder Bluetooth aktiv på din mobiltelefon, kan du hurtigt dræne batteriet, så du vil måske at slå den af f når den ikke er i brug.
  • Bluetooth er en teknologi, der bruges i mobiltelefoner, computere, headsets og andre enheder, der er i stand til trådløs transmission på korte afstande. Enheder, der er Bluetooth-aktiverede, har typisk mulighed for at slå funktionen til eller fra og sætte den i ikke-synlig tilstand for at holde andre Bluetooth-enheder fra at hente den op. For at gøre din Bluetooth-aktiverede enhed i stand til at blive hentet af en anden Bluetooth-aktiveret enhed, skal du være i funktionsdrift. Indstilling af denne tilstand varierer fra enhed til enhed, og ved at henvise til enhedens instruktionsbog er den bedste måde at få nøjagtige instruktioner på.