Sådan opretter du en bro på en Linksys WRT300N

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Installer DD-WRT Firmware

1.

Slut computeren til nummeret '1' på Linksys WRT300N ved hjælp af et Ethernet-kabel. Afbryd eventuelle andre computere fra routeren; Kun kabel- eller DSL-modemet kan tilsluttes.

2.

Download DD-WRT v24 flashværktøjet.

3.

Tryk og hold den lille 'Reset' -knap på bagsiden af ​​WRT300N med spidsen af ​​en pen eller blyant. Hold knappen nede i ca. 30 sekunder. Dette udfører en hård nulstilling på routeren.

4.

Klik på 'Start' og klik på 'Kontrolpanel'. Vælg 'Netværk og Internet', og klik derefter på 'Netværks- og delingscenter'. Klik på 'Skift adapterindstillinger' i venstre rude.

5.

Højreklik på den aktive internetforbindelse og vælg 'Egenskaber'. Fremhæv 'Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)' og klik på 'Egenskaber'.

6.

Indtast '192.168.1.7' som IP-adressen og '255.255.255.0' som subnetmasken. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne.

7.

Åbn din internetbrowser og skriv '192.168.1.1' i adresselinjen og tryk på 'Enter'. Dette åbner dit router konfigurationspanel. Indtast 'admin' (små bogstaver) som brugernavn og adgangskode.

8.

Klik på fanen 'Administration' øverst i vinduet, og klik derefter på 'Firmware Upgrade' under det . Klik på 'Gennemse', og navigér derefter til DD-WRT v24 flashværktøjet, du har gemt på din computer. Klik på 'Opgrader'.

9.

Tag stikket ud af stikkontakten, når installationen af ​​firmware er færdig. Lad det frakobles i fem minutter.

Tilslut routeren igen og udfør en anden hård nulstilling ved at trykke på knappen 'Reset' på bagsiden af ​​routeren i ca. 30 sekunder.

/p>

11.

Indtast tilbage til egenskaberne 'Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)' og vælg 'Hent en IP-adresse automatisk.'

Konfigurer Bridge

1.

Åbn din browser og indtast '192.168.1.1' for at få adgang til router konfigurationssiden. Indtast 'admin' for brugernavnet og adgangskoden.

2.

Klik på fanen 'Trådløs' og vælg 'Grundlæggende indstillinger'. Skift indstillingen 'Trådløs tilstand' til 'Client Bridge'.

3.

Indtast navnet på din anden trådløse router (tilslutning til internettet) i 'Trådløst netværkskode SSID) '-feltet. Klik på 'Anvend.'

4.

Klik på fanen 'Trådløs sikkerhed' og indstil broenhedens sikkerhed til de nøjagtige sikkerhedsindstillinger for den trådløse router, der forbinder til internettet. For eksempel, hvis din primære trådløse router bruger WPA-sikkerhed, skal du indstille broen til WPA-sikkerhed. Klik på 'Apply' for at gemme dine indstillinger.

5.

Klik på 'Setup' og skift 'Local IP Address' til '192.168.1.2' (forudsat at den primære trådløse router er konfigureret til '192.168.1.1') og 'Subnet Mask' til '255.255.255.0'.

6.

Skift 'Gateway' og 'Local DNS' til det samme indstilling som din primære trådløse router. Klik på 'Anvend' og afslut routerns konfigurationsside.

Tips og advarsler

  • Afbryd ikke installationen af ​​firmware.
  • En trådløs bro er en enhed, der giver dig mulighed for effektivt at udvide rækkevidden af ​​dit trådløse signal. En trådløs bro fungerer ved at modtage det trådløse signal fra en router, der er tilsluttet internettet, og genudsender signalet til andre computere, som normalt ikke ville være inden for det oprindelige trådløse netværk. Skift din WRT300N til en trådløs bro ved at installere DD-WRT firmware og ændre routerkonfigurationen.