Sådan opretter du forbindelse til trådløst internet i XP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Højreklik på ikonet for netværkstilslutning i meddelelsesområdet på proceslinjen, og klik derefter på 'Se ledige trådløse netværk.' Du bør se en liste over de tilgængelige trådløse netværk i nærheden.

2.

Klik på det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til under 'Tilgængelige netværk'. Indtast netværksnøglen, hvis du bliver bedt om det. Hvis netværksnøglen er angivet automatisk, skal du forlade blanketten 'Netværksnøgle'.

3.

Klik på knappen 'Connect'. Klik på knappen 'Avanceret', hvis du vil konfigurere yderligere indstillinger for trådløs forbindelse.

I Windows XP kan du oprette forbindelse til en trådløs router, hvis din computer er aktiveret trådløst. Trådløse forbindelser bruger radiobølger til at transmittere data, som en trådløs router dekoder og sender til internettet via et modem. Det er en bekvem måde at surfe på internettet uden en kompliceret opsætning af netværksforbindelser. Så længe du er inden for rækkevidde af en trådløs router, kan du oprette forbindelse til internettet på ingen tid.