Sådan oprettes og installeres et SSL-certifikat i Internet Information Server 7

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opret certifikat

1.

Klik på knappen Windows 'Start'. Skriv 'iismgr.msc' i tekstboksen og tryk 'Enter'. Dette er en genvejskommando for at åbne IIS-manager.

2.

Dobbeltklik på 'Servercertifikater'. Dette åbner et nyt panel på højre side af vinduet. Klik på linket 'Create Certificate Request.'

3.

Indtast dine private oplysninger, f.eks. Firmanavnet, dit fulde navn og din adresse. Klik på 'Næste' for at flytte til det næste vindue.

4.

Forlad standardværdierne for krypteringstype i det næste vindue og klik på 'Næste'. På næste skærm vises navnet og det sted, hvor dit certifikat er gemt. Klik på 'Udfør' for at oprette certifikatet.

Installation

1.

Klik på 'Opret certifikatforespørgsel.' Dette er i samme sikkerhedsafsnit, som du har åbnet i afsnit 1. Nu da certifikatet er oprettet, kan du installere det på din server.

2.

Klik på knappen, der er mærket '...' ved siden af ​​placeringstekstboksen. Peg på placeringen af ​​det SSL-certifikat, du har gemt i afsnit 1. Klik på 'Næste'.

3.

Klik på 'OK' på den sidste skærm for at installere certifikatet. Når det er installeret, skal du binde certifikatet til et websted. Klik på 'Bindinger' for at åbne et andet konfigurationsvindue.

4.

Klik på knappen 'Tilføj'. Vælg 'HTTPS' fra drop-down sektionen. Skriv dit domænenavn i tekstboksen 'SSL-certifikat' og klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

Secure Socket Layer (SSL) er en krypteringsmetode, der sikrer dine websteds læsers information. Kryptering beskytter enhver information, der sendes til din webserver, herunder medicinske, finansielle oplysninger eller adgangskoder. Inden du kan bruge SSL på webserveren, skal Internet Information Services IIS) skal konfigureres til at understøtte krypteringen. Du opretter og installerer et SSL-certifikat ved hjælp af hoved IIS-konsollen.