Sådan opsætter du adgangskoder på netværkscomputere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og klik derefter på linket 'Kontrolpanel'.

2.

Klik på overskriften 'Netværk og internet' og klik derefter på overskriften 'Netværk og delingscenter'.

3.

Klik på 'Netværksikon' og klik derefter på ikonet 'Gateway Device' under 'Andre enheder' afsnit. Din routersystemkonfigurationsværktøj vil blive vist i din internetbrowsers vindue.

4.

Indtast brugernavnet (standard som regel admin) og adgangskode (standard som regel navnet på routeren Klik på 'OK' -knappen for at logge ind.

5.

Klik på fanen 'Lokalt netværk' og klik derefter på 'Trådløst'.

< p> 6.

Klik på 'Sikkerhed' rullelisten og vælg en sikkerhedsindstilling. Indtast en passord med 13 tegn og klik på knappen 'OK'.

Log ud af routerns konfigurationsprogram.

Tips og advarsler

  • For at opnå maksimal sikkerhed er det en god idé at skifte til brugernavn og adgangskode til dit router konfigurationsprogram.
  • Oprettelse af et kodeord på netværkscomputere involverer brugen af ​​din routers konfigurationsværktøj, hvor alle computere er tilsluttet. De fleste routere giver dig mulighed for at oprette en passord, som din router bruger til at generere en krypteret netværksnøgle. Når du indtaster denne netværksnøgle på alle tilgængelige computere, har du adgang til internettet. Sørg for, at netværksnøglen er unik med små og små bogstaver, tal og tegn. Jo mere udfordrende jo bedre. Og husk, du behøver ikke at huske det.