Sådan tilslutter du din laptop til en printer ved hjælp af en Netgear-router til min pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut din laptop og pc til din Netgear-router ved hjælp af et Ethernet-kabel til kabelforbundne forbindelser eller højreklik på ikonet 'Trådløs netværkstilslutning' i systembakken. Klik på 'Se ledige trådløse netværk.' Vælg det trådløse netværk, du har konfigureret med din Netgear-router, og klik på 'Connect'. Indtast en netværksnøgle.

2.

Tilslut printeren til pc'en.

3.

Klik på 'Start' og ' Kontrolpanel 'på din pc. Klik på 'Alle kontrolpanelelementer'. Se gennem listen for 'Netværk og delingscenter' og klik på det. Klik på 'Skift avanceret delingsindstillinger.'

4.

Klik på 'Tænd for netværksopdagelse' og 'Tænd printer og fildeling.' Klik på 'Start' og 'Enheder og printere.'

5.

Dobbeltklik på ikonet for den printer, du vil have adgang til på tværs af netværket. Klik på 'Tilpas din printer.' Vælg 'Deling' og indtast en afkrydsningsfelt i feltet 'Del denne printer'. Klik på 'Anvend' og 'OK'. Gå tilbage til den bærbare computer og sørg for, at indstillingerne 'Network Discovery' og 'File and Printer Sharing' er slået til den computer. Klik på 'Netværk' og vælg pc'ens netværksnavn for at se den angivne printer.

Du kan slå en printer til en netværksprinter med en router og et kablet eller trådløst lokalt netværk. Printerdeling er en Windows-netværksfunktion, der giver dig mulighed for at dele en printer, der er knyttet til en computer på det lokale netværk. Computere kan få adgang til printeren ved hjælp af netværksforbindelsen og sende udskriftsjob til den. Denne funktion gør det muligt at undgå omkostningerne ved at købe en printer med netværksfunktioner eller en router med en printerserver installeret, da disse funktioner kan koste mere end en standardrouter eller printer.