Hvad er Belkin N1 Wireless?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Om

Den trådløse router i Belkin har en dataoverførselshastighed på 300 Mbps. Det er i overensstemmelse med trådløst netværk standard 802.11n, som debuterede i 2007 som en opgradering i hastighed og dækningsområde til tidligere trådløs forbindelse. Det har fire porte, så du kan oprette forbindelse til et Ethernet-kabel, hvis du ikke vil arbejde trådløst. Ifølge CNET koster denne router $95 til $125.

Systemer

Computerbrugere med Mac OS 9.0 og nyere , Linux af Windows version 98 og nyere kan bruge Belkin N1 router. CNet bemærker, at Belkin N1 har en meget nem opsætning og omfattende manual, der giver computerbrugere mulighed for at komme i gang.

Betydning

Belkin N1, som andre trådløse routere giver dig mulighed for at arbejde på internettet uden at blive tilsluttet til kabelmodemet, der leverer internetservice. Det tillader et antal computere på et område (som et hus) at oprette forbindelse til det samme netværk. Belkin noterer sig flere fordele ved at arbejde trådløst: lettere at dele dokumenter og musik, evnen til at spille computerspil online, brugervenlighed, hvor du vil, ikke bare i 'computerrummet'. Debuteringen i 2007 var N1 routeren en af ​​de første generationer til at opfylde den nye trådløse netværksstandard 802.11n.