Hvad er en T1 Router?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opbevaring

En T1 router mærker datapakker og adresserer dem direkte til ISP-adressen for hurtigst mulig transmission globalt. Dette kræver processorkraft og hukommelsesopbevaring inden for routeren. Standard routere har ikke denne mulighed.

Forbindelse

En T1 router har den grænseflade, der er nødvendig for at forbinde direkte til en T1 linje. En T1-linje bruger en ikke-standardprotokol til at transmittere data, og dette skal oversættes, før en computer kan bruge dataene. En T1-router udfører denne oversættelse og derefter videresender standardprotokoldata til netværkssystemet, der anmoder om det. Det oversætter også data til transmission. Standard routere kræver en separat boks til at gøre denne oversættelse.

Krav

En T1 router kræver en telefonlinje 'smart jack' installeret af telefonselskabet for at understøtte T1-datalinjen. Uden denne jack fungerer datalinjen ikke i kapacitet, og T1-routeren kan ikke få adgang til datapakkerne korrekt. Uden en T1 linje er der ikke brug for en T1 router. T1-routere kan ikke håndtere den øgede datastrøm af en T3-linje. En T1-router håndterer dataændringen fra en T1-linje til en netværkscomputer ved hjælp af det interne RAM og fremskynder datapakkeoverførslen ved at gemme internetudbyderens (ISP) rutingstabel.