Kan du bruge en tv-forstærker til trådløs internet modtagelse?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forskelle

En fjernsynsforstærker er designet til at øge eller modulere lyd- og videosignaler modtaget af og sendt fra et fjernsyn. En Wi-Fi-modtager bruger en radiotransceiver, der sender internetsignaler på forskellige trådløse (802.11) spektre.

Tvforstærker til internetmodtagelse

Som nævnt er det ikke muligt at bruge en fjernsynsforstærker til internetmodtagelse, og det bør ikke forsøges, fordi en involveret maskine behandler signaler på et helt andet spektrum fra den anden maskine. Desuden er en fjernsynsforstærker ikke designet til at forstærke udgående signaler i luften, det er designet til at sende dem til en kilde, såsom en højttaler eller subwoofer til at blive hørt eller til en skærm, der skal ses.

Wi-Fi-modtagelseskilde

Brug af Wi Fi kræver en kilde med en service-sætidentifikator (SSID) for en trådløs enhed at 'se' og tilslutte Da tv-forstærkere ikke har en SSID- eller MAC-adresse, kan de ikke ses på et netværk eller give adgang til en, de mangler også en Wi-Fi eller kablet netværksgrænseflade. Uanset om en fjernsynsforstærker er en lyd- / videomodtagerforstærker eller en fjernsynsforstærker, kan den ikke bruges til at modtage trådløs internetmodtagelse. Det skyldes, at en fjernsynsforstærker ikke har indbygget 802.11x trådløse specifikationer transceiver eller en udgangskilde.