Predictive Wireless Routing Protocol

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktioner

PWRP bruger 'link state' -funktionerne i OSPF. I modsætning til de fleste routingsystemer involverer PWRP ikke en tabel med mulige ruter. Det sammenligner pakkefejlfrekvenser og andre netværksbetingelser for at bestemme en bedste sti - som er 'link state' -delen af ​​OSPF.

Funktion

PWRP blev oprettet for at rute over netværksnetværk. Et netværksnetværk er en gruppe af trådløse enheder, som laptops. Sådanne systemer har ingen overordnet kontrol. Noden i netværket kan flytte eller slukke; Signalniveauer kan påvirkes af luftkvalitet eller bevægelige genstande. Derfor afbryder PWRP routingsdatabasen, der normalt bruges ved at dirigere protokoller.

Dækning

Et maskernetværk udvides, så længe der er flere trådløse enheder inden for rækkevidde. Tropos Networks understreger fordelene ved PWRP i sin 'skalerbarhed'. Routing overhead er aldrig mere end 5 procent af netværkstrafik, uanset hvor langt nettet strækker sig. Predictive Wireless Routing Protocol (PWRP) er et proprietært system skabt af Tropos Networks. Det er et trådløst trådløst udendørssystem baseret på OSPF-routingsprotokollen (Open Shortest Path First).