Sådan deler Internet over et crossover-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opret netværk

1.

Sluk begge computere og tilslut hver ende af Ethernet-kablet til hver computer. Det er ligegyldigt hvilken computer du forbinder først, eller hvilken ende der sluttes til hver computer.

2.

Tænd begge computere. Åbn Start-menuen på en af ​​computere og vælg 'Kontrolpanel.'

3.

Klik for at åbne 'Netværk og Internet', og klik derefter på 'Netværks- og delingscenter. '

4.

Dobbeltklik på' Uidentificeret 'netværk u0026 zwj; ikon, som kan være placeret under 'Flere netværk', hvis din computer er forbundet til flere netværk.

5.

Klik på informationslinjen, der læser 'Netværksopdagelse og fildeling Deaktiveret. Netværkscomputere og enheder er ikke synlige. Klik for at ændre ..., 'og klik derefter på' Slå på netværksopdagelse og fildeling. ' Indtast dit kodeord, hvis du bliver bedt om det.

6.

Klik for at vælge, om netværket skal være privat eller offentligt. Microsoft anbefaler at vælge den private mulighed.

Aktiver ICS

1.

Åbn startmenuen på den computer, der er tilsluttet internettet, og klik på 'Kontrolpanel . '

2.

Åbn' Netværk og Internet 'og klik på' Netværk og delingscenter '. Klik på 'Administrer netværksforbindelser.'

3.

Højreklik på den internetforbindelse, du vil dele, og klik på 'Egenskaber'. Indtast dit kodeord, hvis du bliver bedt om det.

4.

Klik for at aktivere fanen Deling og vælg muligheden for 'Tillad andre netværksbrugere at forbinde via denne computers internetforbindelse'. Klik på 'OK' for at bekræfte ændringerne og luk egenskabsskærmen.

5.

Højreklik på dit lokalnetværk på skærmen 'Administrer forbindelser' og klik på 'Egenskaber'. Skriv din adgangskode, hvis du promtped.

6.

Klik på 'Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4)' eller 'Internet Protocol Version 6 (TCP / IPv6)' .

7.

Klik på indstillingen for at 'Hent en IP-adresse automatisk.'

Skift ICS-indstillinger

1. < / p>

Åbn menuen Start på den anden computer og klik på 'Kontrolpanel.'

2.

Åbn 'Netværk og Internet' og klik på 'Internetindstillinger'.

3.

Klik på fanen Forbindelser, og vælg derefter 'Ring aldrig til en forbindelse.'

4.

Klik på 'LAN Indstillinger 'og fjern markeringen i' Automatisk registrering af indstillinger 'og' Brug automatisk konfigurationsscript. 'C hak boksene under den automatiske konfigurations sektion.

Fjern tjekket i boksen ud for 'Brug en proxyserver til dit LAN' i afsnittet Proxyserver.

Tips og advarsler

  • En computer skal allerede være forbundet til en aktiv internetforbindelse for at kunne levere internettet til den anden computer.
  • Denne metode fungerer til computere, der bruger Windows Vista og 7. Disse computere kan automatisk registrere en Windows XP-computer på netværket; Det kan imidlertid tage længere tid.
  • For at oprette et lignende netværk blandt Windows XP-computere kan brugere manuelt oprette en arbejdsgruppe.
  • Ifølge Microsoft kan nogle nye netværksadaptere automatisk krydse data Feeder uden kabeltilslutningskabel.
  • Et almindeligt Ethernet-kabel (Cat 5, Cat5e eller Catr6) er ikke tilstrækkeligt til at etablere et netværk, hvis netværkskortene i computeren ikke er i stand til at registrere andre computere på netværket .
  • Microsoft Windows-operativsystemet giver brugerne mulighed for at aktivere fil- og internetforbindelse ved at forbinde to eller flere computere. En måde at gøre dette på er at bruge værktøjet Windows Internet Connection Sharing efter at have forbundt to computere med et Ethernet-crossover-kabel --- et Ethernet-kabel, der er i stand til at sende data i begge retninger. Resultatet er et crossover-netværk, der giver en anden computer adgang til en internetforbindelse.