Sådan får du adgang til en ekstern pc-server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Log ind på din computers administratorkonto. Hvis der kun er en brugerkonto på computeren, er det som standard administratorkontoen.

2.

Naviger til Access Remote PC (se Referencer). Dette er webstedet for et fjernadgangsprogram til pc. Du kan downloade en gratis prøveversion.

p> Klik på downloadlinket for at downloade installationsfilen.

4.

Åbn installationsprogrammet.

5.

Installér programmet efter installationsinstruktionerne Under installationen bliver du bedt om at oprette et brugernavn og et kodeord. Dette vil være brugernavnet og adgangskoden, du har brug for for at få adgang til denne computer. Hver computer, du installerer dette program på vilje kræver eget eget brugernavn og kodeord.

6.

Følg brugsanvisningen for, hvordan du gennemfører opsætningen af ​​programmet og hvordan du bruger det. Se afsnittet Referencer i denne artikel for den komplette brugervejledning.

7.

Følg trin 2-6 for enhver computer, du vil Jeg bruger for at få adgang til en anden computer; både adgangen og den tilgængelige computer skal have dette program installeret.

I erhvervslivet er computere en absolut vital komponent. Data gemmes på dem, de bruges til kommunikation, og de bruges til forretningsrelaterede applikationer. Virksomheden kræver ofte meget rejse fra medarbejdernes side, og brugerne kræver nogle gange adgang til data og applikationer, der er gemt på en hjemmecomputer. Heldigvis kan fjernadgang til pc tillade adgang til en brugers hjemmecomputer fra hvor som helst i verden.