Sådan indstilles internetforbindelser i Vista

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer en internet-tjeneste hos en lokal udbyder, f.eks. telefonfirmaer som AT u0026 T eller Comcast. En servicetekniker kommer til din placering for at oprette dit internet og installere det nødvendige modem eller router.

2.

Klik på 'Start' og klik derefter på 'Kontrolpanel' i Vista . Klik på 'Netværk og internet'.

3.

Vælg 'Opsætning af forbindelse eller netværk.' Et vindue vil dukke op. Vælg din forbindelsesmulighed. Du kan vælge at oprette en 'Opkaldsforbindelse' eller et 'Trådløst netværk' -forbindelse, hvis du har en trådløs router. Din telefonselskab vil give dig den trådløse netværksnøgle og sikkerhedsnøgle eller adgangskodeoplysninger, som du har brug for til at afslutte vejledningen til at oprette din internetforbindelse via din DSL- eller kabelbredbåndsforbindelse.

Opsætning af dine internetforbindelser korrekt på Vista afhænger af hvilken internetforbindelse du bruger. Normalt forbinder du til internettet via DSL eller kabelbredbåndsforbindelser via din telefonudbyder. For dem, der har bærbare computere, er satellitforbindelser mere almindelige --- hvilket betyder at en trådløs netværksnøgle er nødvendig for at konfigurere dit internet. Der er stadig dem, der bruger opkaldsforbindelser --- en meget langsommere internetforbindelsesmulighed.