Sådan konverteres FLV-filer til iPod-filer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til et websted, der indeholder en FLV-videofil, som du vil omdanne til en iPod-kompatibel fil. Klik på webadresselinjen øverst i webbrowseren. Tryk på 'Ctrl' og 'A' for at vælge webadressen i webadresselinjen. Tryk på 'Ctrl' og 'C' for at kopiere webadressen.

2.

Gå til en konvertering website;

Klik på 'Konverter fil' eller 'Konverter fil' eller ' Kopier URL 'eller' Enter a Link 'tekstfelt på websiden. Tryk på 'Ctrl' og 'V' for at indsætte webadressen til FLV-videofilen i tekstfeltet. Klik på knappen 'Næste' eller 'Højre pil' på websiden for at gå til en ny webside.

4.

Vælg 'MP4' eller 'MPEG-4 / iPod 'fra rullemenuen' File Format 'eller' File Output 'på websiden. Klik på knappen 'Næste' eller 'Højre pil' på websiden for at gå til en ny webside.

5.

Klik på knappen 'Gennemse' ved siden af ​​'Filen' Output 'eller' Save To 'fanen. Naviger i det vindue, der vises på skrivebordet. Klik på knappen 'OK' for at lukke vinduet.

6.

Klik på knappen 'Næste' eller 'Højre pil' på websiden for at gå til en ny webside.

7.

Marker afkrydsningsfeltet 'Aftale' på den nye webside, hvis den er til stede. Klik på knappen 'Gem' eller 'Gå' på websiden.

8.

Vent som en kopi-statuslinje vises tæt på midten af ​​websiden og udfyldes fra venstre til højre eller for at et bekræftelsesvindue vises for at angive, at konverteringen er færdig.

9.

Klik på knappen 'Gem', der ikke længere er dæmpet på websiden til Gem den konverterede FLV-fil til skrivebordet.

Tips og advarsler

  • Forlad ikke videokonverteringswebstedet, før filen er gemt på skrivebordet.
  • En Flash-video (FLV) er velegnet til at spille video på en hjemmeside på grund af at være optimeret til online båndbredde. Download en FLV video og gør den kompatibel til at spille på en iPod ved hjælp af en video konvertering hjemmeside. Videokonverteringswebstedet konverterer FLV-video til et iPod-kompatibelt format og gemmer det derefter til computerens skrivebord uden omkostninger. Der kræves ingen tilføjet software, og FLV-konverterede videofil kan arkiveres eller overføres til en iPod.