Sådan opgraderes en telefonstik til en netværksstik

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn netværksgrænsefladeenheden eller NID, og ​​tag hovedstiksmodulets stik ud af stikket for at afbryde hovedlinjen. NID er plastikboksen, som telefonselskabet monterer på en væg nærmest hvor telefonlinjen løber fra hjælpepolen til dit hus.

2.

Afbryd dit telefonnetkabel fra NID ved at tage stikket ud af stikkontakten eller fjerne telefonkablet fra NID-klemskruerne.

3.

Løsn telefonstikkets frontplade fra væggen, løsn alle klemskruer ved hjælp af en skruetrækker, og frakobl alle ledninger, der er fastgjort til stikket. Træk hele længden af ​​telefonkablet ud af stikkontakten, og udskift det med Cat-6-netværkskabel.

4.

Tag det øverste dæksel af stikket ud med et værktøj kniv. Strip off to inches fra den ydre omslag på Cat-6 kabel ved hjælp af et par diagonal tang, men må ikke nick eller beskadige nogen ledninger inde. Læg de snoet ledninger ud og læg dem i længderetningen oven på en RJ-45 keystone jack. Jack'ens åbning skal vende væk fra ledningerne, og spidsen af ​​kabelkappen berører kun den bageste kant af keystone jack'en.

5.

Viderestill hver farve- kodet ledning i sin matchende farvekodede slot og stans ned hver ledning helt ned til bunden af ​​slidsen ved hjælp af det nedstansningsværktøj, der fulgte med stikket. Skær alt overskydende ledning på begge sider af stikket ud med et par diagonal tang og udskift jackens snap-on cover.

6.

Sæt jacken på frontpladen fra bagsiden og tryk den fast mod frontpladen, indtil den klikker ind placere. Skru ansigtpladen på telefonens udløbsskuffe på væggen.

7.

Fjern 1/2 tommer af ydersiden fra den anden ende af Cat-6-kablet ved hjælp af et par af diagonal tang for at afsløre de fire par snoet ledninger inde. Rør trådene ud og juster dem i følgende rækkefølge fra venstre mod højre: orange med hvid stribe, orange, grøn med hvid stribe, blå, blå med hvid stribe, grøn, brun med hvid stribe og brun. Afskåret 1/8 tommer fra spidsen af ​​ledningerne, når de justeres ved hjælp af et par diagonaltænger for at sikre, at ledningerne er lige lange.

8.

p> Hold RJ-45-stikket med klipset vendt nedad, og indsæt ledningerne i hulrummet bag på RJ-45-stikket (den brune ledning skal være på højre side). Skub ledningerne helt til hælen, mens du opretholder ledningen. Sæt stikket i et RJ-45 krympeværktøj og klem på håndtagene tæt. Slut denne ende af netværkskablet til dit modem eller netværksrouter.

En typisk telefonstik har to til fire tilslutningsstifter, mens en netværksstik har otte. Telefonstikket tilsluttes to eller tre par snoet ledningskabler, men netværksledninger tilsluttes fire par snoet ledningskabler. Telefonlinjer afsluttes med RJ-11or RJ-14-stik, mens netværkslinjerne afsluttes med RJ-45-netværksstik. En telefonstik kan opgraderes til en netværksstik ved at udskifte den med en RJ-45 keystone jack og tilslutte den i henhold til netværkets ledningsstandarder.