Sådan opgraderes et Comcast-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg Comcasts officielle hjemmeside for at se eventuelle tilbud eller tilbud til opgradering af din internet-tjeneste.

2.

Besøg Comcast Support hjemmeside (se Ressourcer) for at chatte med en liverepræsentant om at ændre og opgradere dit Comcast-modem til hurtigere surfing og downloading af hastigheder. Du kan bruge denne funktion, hvis du allerede er kunde hos Comcast og har et brugernavn og adgangskode til at logge ind med.

3. Ring til en Comcast-repræsentant, hvis du ikke kan logge ind på din Comcast-konto online for at tale med support. Du kan kontakte en Comcast kundeservice repræsentant direkte ved at ringe til 1-800- COMCAST.

4.

Diskuter dit nye modems hastighed med Comcasts kundeservicerepræsentant. Comcast tilbyder en bred vifte af internetpakker på forskellige områder, så spørg om dine muligheder inden du foretager et valg. Opsæt din nye Comcast-faktura og betalingsoplysninger, da opgraderingen til dit internetmodem vil koste et ekstra månedligt gebyr. Dit modem bliver normalt oprettet og opgraderet direkte fra Comcast, så der er ikke behov for en aftale, da dataene sendes direkte via Comcast modem og kabel linjer.

Comcast tilbyder sine kunder hurtige muligheder, når de opretter deres internet-konto. Du betaler mindre for en langsommere forbindelse og længere downloadtider end for hurtigere og kortere downloadtider. Til sidst vil du måske have hurtigere downloads til spil eller for at fremskynde din arbejdsproces. For at fremskynde din internetforbindelse kan du betale en højere månedlig pris for at opgradere dit Comcast-modem. Priserne varierer afhængigt af den service, du tilmelder dig. Opgradering af Comcast Modem vil kun tage et par minutter og kan gøres direkte af taler med en repræsentant.