Sådan opretter du en Linksys Workgroup Switch

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find et fysisk installationspunkt for arbejdsgruppeomskifteren. Dette er generelt i et centralt beliggende område, hvor alle Ethernet-kabler fra netværket vil blive koncentreret.

2.

Tilslut Ethernet-kablerne til de tilgængelige porte i Linksys-arbejdsgruppen kontakt. Nogle netværksopsætninger har hvert kabel mærket med et nummer. I denne situation skal du tilslutte hvert nummereret kabel til den tilsvarende nummererede port på kontakten.

3.

Tilslut en anden kontakt til 'uplink' porten, hvis det er relevant.

4.

Slut strømforsyningen til kontakten for at tænde den.

5.

Kontroller forbindelsen. Hver tilsluttet port, som har en aktiv forbindelse i den anden ende af kablet, som f.eks. En tilsluttet computer, svarer til et forbindelseslys og et aktivitetslys. Nogle Linksys-arbejdsgruppeafbrydere kombinerer disse til et enkelt blinkende lys.

Tips og advarsler

  • Linksys-arbejdsgruppens gigabit-switche har forskellige lys for at angive, om en forbindelse kører ved 10, 100 eller 1000 Mbps.
  • En afbryder adskiller sig fra et nav, idet hver port på en switch er en dedikeret forbindelse med evnen til at bruge den fulde båndbredde af Ethernet-forbindelsen, medens et nav er en delt forbindelse, som distribuerer en del af den tilgængelige båndbredde til hver forbindelse. Switches muliggør også fuld duplex kommunikation, hvilket effektivt fordobler den tilgængelige båndbredde. Linksys arbejdsgruppeafbrydere fås i fire, otte, 16 og 24 portvarianter. De findes også i 10/100 og gigabyte modeller.