Sådan oprettes et Linksys-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Til kabelinternet

1.

Slut dit modem til din internetforbindelse ved hjælp af koaksialkablet. Koaksialkablet, som allerede skal være forbundet i den ene ende til et brugbart kabeludtag, som bestemt af din internettjenestekniker, skal forbinde til modemets koaksialindgang. Drej kablet til højre for at spænde det.

2.

Slut modemet til et strømforsynet stikkontakt, og lad det starte i omkring et minut. En serie af lys bør alle komme langs modemmet. Tilslut også din trådløse router til en stikkontakt.

3.

Slut modemet til den trådløse router ved hjælp af en af ​​RJ-45 Ethernet-kablerne. En af enden af ​​kablet skal tilsluttes et af Ethernet-udgange på modemet, mens den anden ende skal sættes i 'WAN' -porten bag på router.

4.

Tilslut din computer til en af ​​de trådløse routers Ethernet-porte ved hjælp af det andet Ethernet RJ-45-kabel, de skal nummereres '1' til '4' på routeren. Det betyder ikke noget, hvilket du bruger

5.

Åbn en webbrowser på din computer og indtast '192.168.1.1' som webadresse, og tryk derefter på 'Enter.' Indtast 'admin' som både brugernavn og adgangskode (lejlighedsvis skal du indtaste '1234' som en adgangskode i stedet). Du skal nu indtaste indstillingssiden, hvor du kan justere dit kodeord og brugernavn, tidszone osv.

For DSL Internet

1.

Slut dit modem til DSL-aktiver telefonstikket ved hjælp af RJ-11 telefonkablet, den ene ende af kablet går i telefonstikket, mens det andet går ind i RJ- 11 indgang på modemet. Tilslut både routeren og modemet til en overspændingsbeskyttet pow

2.

Slut modemet til den trådløse router ved hjælp af en af ​​RJ-45 Ethernet-kablerne. En af enden af ​​kablet skal være tilsluttet et af modemets Ethernet-udgange, mens den anden ende skal sættes i 'WAN' -porten på bagsiden af ​​routeren.

3.

Tilslut din computer til en af ​​de trådløse routers Ethernet-porte ved hjælp af det andet Ethernet RJ-45-kabel, de skal nummereres '1' til '4' på routeren. Det betyder ikke noget, hvilket du bruger .

4.

Åbn en webbrowser på din computer og indtast '192.168.1.1' som webadresse og tryk derefter på 'Enter.' Indtast 'admin' som både brugernavn og kodeord (lejlighedsvis skal du indtaste '1234' som en adgangskode, i stedet). Du skal nu indtaste indstillingssiden, hvor du kan justere dit kodeord og brugernavn, tidszone osv.

5.

Gå til konfigurationssiden og klik på linket 'PPPoE' og indtast brugernavnet og adgangskoden i overensstemmelse med, hvad din internetudbyder har sendt dig, da DSL ofte kræver et angivet brugernavn og kodeord. Når du er færdig, skal du klikke på 'Dynamic PPPoE 'for at afslutte se t op.

Tips og advarsler

  • Kontakt altid din internetudbyder eller Linksys for at få oplysninger om opsætning, hvis du har problemer efter at have læst denne artikel .
  • Linksys er en division af Cisco Systems og er kendt for deres hardware til internettet, herunder en række routere og modemer. Modemer er det, der gør det muligt for computere at få adgang til internettet og er typisk kablet, klar til brug i enten DSL- eller kabelinternetapplikationer. Oprettelse af et Linksys-modem er en relativt enkel opgave, som ikke tager mere end et par minutter.