Sådan sikres mit Apple Network 60A65f

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Gå' øverst på din Macs skærm og klik på 'Hjælpeprogrammer.' Klik på 'AirPort-værktøj' og klik på navnet på din trådløse router i sidevinduet. < /p>

2.

Klik på 'Fortsæt' og klik på feltet 'Password'. Indtast et kodeord, der indeholder tal og bogstaver, og klik på feltet 'Bekræft kodeord'.

3.

Indtast den samme adgangskode, der er indtastet i feltet 'Password', og klik på 'Husk dette kodeord i min nøglering' boks. Klik på 'Fortsæt' og klik på 'Jeg vil oprette en ny trådløst netværk. 'Klik på' Fortsæt 'og indtast et navn på det trådløse netværk.

4.

Klik på' WPA / WPA2 Password 'og indtast et kodeord for det trådløse netværk. Klik på 'Fortsæt' og fjern markeringen i feltet ud for 'Aktiver gæst netværk'.

5.

Klik på 'Fortsæt' og vælg din internetforbindelsesmetode. Klik på 'Fortsæt' og 'Opdater 'for at gemme AirPort-indstillingerne. Netværket skal nu have adgangskode til at tillade brugeradgang.

Tips og advarsler

  • For at opretholde sikkerhed, ændre dit kodeord ofte.
  • Når du bruger en Apple AirPort-basestation til at forbinde dine computere til internettet, har basestationen et standardnetværksnavn, der er en kombination af bogstaver og tal, der identificerer dit netværk. Det er vigtigt at oprette en WPA (Wi-Fi Protected Access) adgangskode, som lukker netværket for at begrænse uautoriserede trådløse brugere fra at få adgang til dit netværk. Faren for at have et ubeskyttet netværk er den uautoriserede brugers evne til at oprette forbindelse til netværket og få adgang til filer og mapper, der er gemt på netværket, hvilket kan true dine personlige oplysninger. Ved at begrænse Apple-netværket kan kun brugere, der har adgangskoden, bruge dit trådløse netværk.