Sådan tilslutter du en Mac u0026 amp; amp; Windows Via et Crossover Cable

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd både Mac og pc-computeren.

2.

Gå til 'Systemindstillinger' i Dock på Mac og klik derefter på kontrolpanelet 'Deling'.

3.

Marker feltet ud for 'Fildeling' eller 'Windows Deling' for at aktivere tjenesten.

< p> 4.

Naviger til den mappe, du vil overføre til og fra på din Windows-computer, højreklik på den og vælg 'Egenskaber'.

5.

Gå til fanen 'Deling' øverst i vinduet og markér afkrydsningsfelterne ud for 'Del denne mappe på netværket' og 'Tillad netværksbrugere at ændre mine filer.' Klik på 'OK', når du er færdig.

6.

Slut den ene ende af crossover-kablet til Ethernet-porten på din Mac, og sæt derefter den anden ende i Ethernet-porten på din Windows-maskine.

7.

Åbn menuen 'Gå' på din Mac og vælg 'Netværk'. Et nyt vindue åbnes med et ikon, der repræsenterer Windows-computeren i den anden ende af crossover-kablet. Dobbeltklik på ikonet for at få adgang til og overføre Windows-filer.

8.

Åbn startmenuen på din pc, klik på 'Mine netværkssteder' og vælg derefter 'Vis Arbejdsgruppe computere 'mulighed. Et nyt vindue åbnes med et ikon, der repræsenterer Mac-computeren i den anden ende af crossover-kablet. Dobbeltklik på ikonet for at få adgang til og overføre Mac-filer.

Når computerbrugere skal overføre data mellem en Mac og en Windows-computer, vælger de normalt at bruge en USB-ekstern harddisk eller et flashdrev. Drevene skal dog være specielt formateret til at fungere sammen med begge typer operativsystemer, og til tider kan dataoverførslen tage lang tid. Hvis du planlægger at flytte et stort antal filer fra en computer til en anden, kan du overveje at bruge et crossover Ethernet-kabel i stedet.