IBM ThinkPad har en langsom trådløs forbindelse til internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, om andre computere på dit trådløse netværk bruger meget båndbredde. Din internetforbindelse deles af alle computere på dit netværk; Andre brugere kan muligvis tage det meste ud.

2.

Hold din ThinkPad væk fra enheder, der forårsager trådløs interferens, som f.eks. mikrobølger, fjernsyn, halogenlamper og bærbare telefoner. Disse ting skaber 'støj' i bandet af radiofrekvenser, der bruges af trådløse netværk, hvilket reducerer signalkvaliteten.

3. Hold dig tæt på din trådløse router og hold så lille væg mellem det og din computer som muligt. Husk, at en diagonal linje gennem en væg er meget længere end en lige, hvilket betyder, at det trådløse signal har så meget mere stof, der blokerer signalet.

4.

Konfigurer routeren i et område, der er relativt fri for forhindringer og justerer antennerne på din trådløse router, så de peger mod det område, hvor du bruger din ThinkPad.

Forbind en større trådløs antenne til din trådløse router for at øge dets rækkevidde og signalstyrken. Disse antenner kan købes hos de fleste elektronikforhandlere.

6.

Sluk for din trådløse router 's' Blandet netværk ', hvis alle de computere, der opretter forbindelse til netværket, har samme type trådløse adapter (802.11b, g eller n). At give din trådløse router færre typer af trådløs trafik, der skal håndtere, øger mængden af ​​båndbredde, der er tilgængelig for de andre.

ThinkPad bærbare computere fra IBM / Lenovo betragtes bredt som computere af fremragende kvalitet og pålidelighed, men det betyder ikke nødvendigvis, at de vil gøre ting andre computere kan. T. En ThinkPad s trådløse netværkshastighed påvirkes af interferens og dårlig netværk setup lige det samme som en Dell eller HP. Nogle gange vil din trådløse hastighed være lav nok til at forstyrre din internetforbindelse, selvom et langsomt trådløst netværk skal være hurtigere end de fleste internetforbindelser. Hvis dit trådløse netværk sænker din internetadgang, er der dog et par ting, du kan forsøge at fremskynde.