Sådan Bloker Limewire Ports With My Linksys

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser, f.eks. Internet Explorer eller Mozilla Firefox.

2.

Skriv '192.168.1.1' i adressen bar og tryk på 'Enter' tasten. Dette indlæser en side, der anmoder om brugernavn og adgangskode.

3.

Indtast dit brugernavn og din adgangskode, hvis du tidligere har oprettet en. Hvis dette er første gang, du har fået adgang til konfigurationsadministratoren, eller hvis du ikke har oprettet et brugernavn eller en adgangskode, skal du lade feltet 'Brugernavn' være tomt og skrive 'admin' i feltet 'Password'. Klik på knappen 'OK' for at indsende loginoplysningerne.

4.

Klik på fanen 'Adgangsbegrænsninger' øverst.

Klik på 'Aktivér', og skriv derefter 'Bloker LimeWire' i feltet 'Indtast politiknavn'.

p> 6.

Klik på knappen 'Rediger liste over pc'er'. Dette udvider en sektion med titlen 'Liste over pc'er' med flere felter. Gå til bunden af ​​sektionen til feltet mærket 'IP Range 01.' Type '100' i den første boks og '149' i den anden boks , og tryk derefter på knappen 'Gem indstillinger'.

7.

Fortsæt på fanen 'Adgangsbegrænsninger' og rul ned til sektionen 'Blokerede tjenester'. Klik på 'Tilføj / Edit Service '-knappen. Dette åbner en dialog, hvor du kan tilføje de porte, du vil blokere.

8.

Skriv' LimeWire TCP 'i' Service Name ' og klik derefter på drop-menuen ud for 'Protocol' og vælg 'TCP.' Skriv '6346' i begge afkrydsningsfelterne ud for 'Port Range.' Tryk på 'Tilføj' service knappen for at gemme. Dette tilføjer 'LimeWire TCP' til den 'Tilladte liste' som standard.Rul gennem 'Tilladt liste' og klik for at fremhæve 'LimeWire TCP' og klik derefter på højre pil for at flytte den til den blokerede liste.

9. Skriv 'LimeWire UDP' i feltet 'Service Name', og klik derefter på drop-menuen ved siden af ​​'Protocol' og vælg 'UDP.' Type '6346' i begge felterne ud for 'Port Range.' Tryk på 'Add' service knappen for at gemme. Dette tilføjer 'LimeWire UDP' til 'Tilladt liste' som standard.Rul gennem 'Tilladt liste' og klik for at fremhæve 'LimeWire UDP' og klik derefter på højre pil for at flytte den til den blokerede liste.

< p> 10.

Tryk på 'Anvend' for at lukke dialogboksen 'Tilføj \ Rediger tjenester', og klik derefter på knappen 'Gem indstillinger' nederst på siden 'Adgangsbegrænsninger'. Du kan derefter lukke Linksys konfigurationsprogrammet.

Tips og advarsler

  • Du kan bruge scheduleren til kun at tillade adgang til LimeWire på bestemte tidspunkter. Planlæggeren findes også på fanen Adgangsbegrænsning.
  • Peer-to-peer (P2P) -trafik kan absolut ødelægge dit netværk. Generelt vil en P2P-klient som LimeWire mætte både din upload og download båndbredde samtidigt. Derudover er disse klienter berygtede for at have talrige mængder af både ulovlige og ondsindede filer. Den gode nyhed er, at du kan blokere denne type trafik ved at blokere de kommunikationsporte, som LimeWire bruger. Hvis du bruger en Linksys-router til at dele internetforbindelsen på dit netværk, kan du bruge det interne konfigurationsprogram til at styre blokerede porte.