Sådan Wire en Cat5 vægplade

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Stripe omkring en tomme ud af enden af ​​kabeljakken på Cat5-kablet, der kommer ud af væggen. Fjern trådene. Vift ud de forskellige ledninger, så du kan arbejde med hver enkelt enkelt. Til Cat5 kabel er der otte ledninger i alt. Du må ikke fjerne mere end ca. 1/2 inch af ledningerne.

2.

Skal Cat5-stikket fra vægpladen adskilles, hvis de ikke allerede er. ud af vægpladekontakten. Fjern plastikhovedet øverst på Cat5-stikket. Nogle overskrifter poper helt ud, mens andre er hængslede og simpelthen svinger tilbage mod jackens forside.

3. < / p>

Skub hver ledning i den tilsvarende stikkontakt på bagsiden af ​​Cat5-stikket. Stikkontaktenes stikkontakter vil farvekodes for at matche Cat5-kabels ledninger. blå ledning går ind i den blå stikkontakt på stikket, mens den grønne og hvide ledning går ind i de grønne og hvide slots. Sørg for at glide ledningerne i den korrekte slot eller din jack vil ikke arbejde.

4.

Tryk på plastikhovedet ned på stikket for at låse ledningerne på plads.

5.

Skub stikket, der nu er tilsluttet Cat5-kablet, tilbage i vægpladen. Hæk bundens nederkant på bunden af ​​stikket på pladen. Drej jacken op for at låse den øverste fastholdelsesflig på plads.

6.

Monter vægpladen på væggen med skruerne, der fulgte med din jack.

p>

Tips og advarsler

  • Pas på ikke at tilslutte ledningerne til de forkerte spor på stikket. Cat5-kablet skal være tilsluttet en bestemt måde, så jacken fungerer.
  • Tilslutning af dit hjem med Cat5 ethernet-kabel er en fantastisk måde at give alle i dit hus med en kablet ethernet-forbindelse uden besværet med at have synlige ledninger overalt. Når du har kørt ledningerne, afslutter du dem ved en vægstik. Nogen, der ønsker at bruge dit hjemmenetværk, tilsluttes derefter et andet ethernet-kabel til vægstikket og forbinder det med deres computer. For at bruge en vægstik skal du vide, hvordan du korrekt leder Cat5-kablet til bagsiden af ​​stikket.