Sådan fjerner du blokering af Network Time Protocol

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Klik på 'Sikkerhed', og klik derefter på 'Windows Firewall.' Dette åbner et konfigurationsvindue til firewallsoftwaren.

2.

Klik på 'Tillad et program via Windows Firewall.' Dette åbner et andet konfigurationsvindue. Klik på 'Tilføj port' for at angive en ny portindstilling.

3.

Indtast et navn til firewallkonfigurationen, f.eks. 'NTP Port'. Skriv '123' i tekstfeltet til portnummer, og vælg derefter 'UDP' i rullelisten Protokol. Klik på 'Skift rækkevidde' for at gemme de nye portindstillinger.

Hver servicekørsel på din Windows-computer bruger en port. En port er et tildelt rum til din computer til at kommunikere med andre computere på netværket. Din Windows Firewall styrer hvilke porte der er tilgængelige for at fjerne muligheden for ondsindede forbindelser til din computer. For at bruge Network Time Protocol (NTP), skal du åbne portnummer 123 på din Windows Firewall. Dette gør det muligt for din computer at synkronisere med NTP-serveren på netværket.