Sådan genkonfigurerer du et trådløst netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel fra computeren til en af ​​LAN-portene bag på den trådløse router.

2.

Åbn en webbrowser og navigere til IP-adressen til routerværktøjet. Adressen er forskellig afhængigt af routerens producent, men ser normalt ud som '192.168.X.X.' Se brugervejledningen til den specifikke adresse.

Log ind på routeren. Loginoplysninger er forskellige afhængigt af producenten, men et almindeligt brugernavn og kodeord er ' admin 'og' password '. Se brugervejledningen til de specifikke loginoplysninger.

4.

Klik på' Wireless 'og skift SSID (Netværksnavn ) til det navn, du ønsker.

5.

Klik på 'Trådløs sikkerhed.' Klik på 'Aktivér', og vælg derefter en trådløs sikkerhedstype. Indtast en trådløs sikkerhedsnøgle og gem indstillingerne.

Når du konfigurerer et trådløst netværk, ændrer du kun det trådløse netværksnavn og de trådløse sikkerhedsindstillinger. Det trådløse netværksnavn er også kendt som SSID eller ESSID og er den indstilling, der identificerer det trådløse netværk til trådløse netværksadaptere. Trådløs sikkerhed giver dig mulighed for at styre, hvem der kan oprette forbindelse til dit netværk samt kryptere dit trådløse netværk for at forhindre datatyveri.