Sådan laver du BNC-kabler

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Mål og skær dit BNC-kabel til den ønskede længde. Skær enderne i en ret vinkel for at sikre en firkantet snit.

2.

Strip ca. 1 1/4 tommer fra slutningen af ​​BNC-kablet ved hjælp af hjælpeskiven. Du vil se en skumkerne omkring det centrale kabel. Skub forsigtigt denne kerne ned for at afsløre omkring en tomme af det centrale flettet kabel.

3.

Skær skummet fra hvor du har skubbet det ned BNC-kablet.

4.

Skub BNC-stikket på kabelens ende. Drej det langsomt med uret, når du skruer det på. Den centrale fletning bør røre centerets stik.

5.

Sæt kabel- og BNC-stikket i en BNC-crimper. Tryk forsigtigt ned på knaphåndtaget for at lukke kæberne og krymp BNC-forbindelsen på kablet.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at kablet og stikkene Match resten af ​​det udstyr, dit opsætning bruger. BNC kabler og stik har varierende ohm kapacitet. Brug af den forkerte tilslutningstype kan skade dit udstyr.
  • Bayonet Neill-Concelman-stik (BNC) blev almindeligt anvendt i netværksopsætninger som Token Ring og IPX. Senere blev de brugt til TCP / IP-netværk, indtil de efterhånden blev formørket af Ethernet-kabler og forbindelser. I dag bruges BNC-stik mest til audio / video opsætninger, mest specifikt CCTV og sikkerhedskameraer. At lave dine egne BNC-kabler giver dig fordelene ved at skære og samle kablerne til dine nøjagtige specifikationer og længde. Processen er ikke svært, og det kræver kun et par specialværktøjer til at lave dine egne BNC-kabler.