Sådan leverer du kabel-tv på et LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut en koaksialkabeltråd fra den trådløse RF-vægkabelforbindelse til den trådforbundne RF-forbindelse på bagsiden af ​​kabelmodemet. Dette bringer kablet ind i modemet.

2.

Slut en ende af LAN-kablet til en af ​​portene på modemets bagside, og sæt derefter den anden ende af LAN i LAN-porten på tv'et. Slut et andet LAN til en af ​​de ledige porte på modemets bagside, og tilslut den anden side af LAN'et til LAN'et på den computer, du vil dele forbindelsen med. Modemets LAN-port splitter kabelsignalet og deler det med andre enheder.

3.

Slut netledningen til modemet og vent 2 minutter for modemet til helt strøm på. Forstyr ikke modemets opstartsproces. Tænd for tv'et og bliv gennem kabelkanalerne.

Del en kabelforbindelse med dit kabelmodem og dit fjernsyn ved at forbinde din kabelledning til dit kabelmodem og sende signalet til dit tv via en LAN-forbindelse. Processen med at levere kabel-tv via et LAN tager ikke lang tid at afslutte, det kræver ingen teknisk viden, og der kræves ingen værktøjer.