Sådan opbygger du en stor Wi-Fi-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer wok med forsiden nedad på en arbejdsflade. Mål wokens længde og bredde med målebåndet. Bisect de to målinger for at finde midten af ​​wok. Lav en prik med fedtpenningen.

2.

Bor et hul gennem prikken med den bærbare boremaskine. Gnid det indre af hullet med sandpapiret.

3.

Skub USB Wi-Fi-adapteren halvvejs i hullet. Påfør limlim rundt hullet for at cementere USB Wi-Fi-adapteren til wok. Lad limbindingen indstilles i tre til fire timer.

4.

Slut den ene ende af USB-kabelforlængeren til USB-stikket på USB Wi-Fi-adapteren. Placer wok ved siden af ​​en bærbar computer. Indsæt den frie ende af USB-kablet i USB-porten på den bærbare computer.

5.

Gå udenfor i din baggård. Mål wok der nu er en stor Wi-Fi-antenne i enhver retning for at se, om signalet fra en trådløs Wi-Fi-sender kan hentes ved hjælp af den større Wi-Fi-antenne, du har lavet.

< h4> Tips og advarsler

  • Et Wi-Fi-signal fra et netværk, der er beskyttet med adgangskode, kan ikke bruges.
  • En Wi-Fi-antenne har intet andet formål end at 'fange' radiobølger og sende dem til en trådløs enhed. Du kan opbygge en stor Wi-Fi-antenne, der har evnen til at modtage et stærkt signal fra en Wi-Fi-sender, der er endnu længere væk. Nogle få dele fra en hobbybutik eller elektronikforretning er nødvendig, som det er en wok fra køkkenet - eller købt hos en husvarebutik. Der er også brug for nogle få redskaber, der ofte findes omkring huset.