Sådan opretholder du forbindelse til et andet netværk på min bærbare computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Højreklik på ikonet for trådløs netværksforbindelse i systembakken.

2.

Klik på 'Åbn netværk og delingscenter.'

3.

Vælg 'Administrer trådløse netværk.'

4.

Træk de trådløse netværkskort op og ned for at indstille forbindelsesordre. Windows vil forsøge at oprette forbindelse til det højest prioriterede netværk på denne liste. Hvis det ikke er muligt at oprette forbindelse, bliver det næste prioriterede netværk forsøget.

5.

Dobbeltklik på et trådløst netværkskode for at få adgang til dets egenskabsvindue. Du kan indstille automatisk forbindelse til dette netværk; vælge at få Windows til at forsøge at oprette forbindelse til et andet netværk inden det valgte netværk eller har Windows tilsluttet til netværket, selvom SSID ikke udsendes. Klik på 'OK' for at gemme ændringerne.

Når du manuelt opretter forbindelse til et trådløst netværk på din bærbare computer, kan Windows gemme det pågældende netværk for at give en automatisk forbindelse fra dette punkt fremad. Du kan ændre den automatiske netværksopsætning og tildele prioritet for at oprette forbindelse til bestemte trådløse netværk før andre. Ved at opsætte dine trådløse netværkspræferencer kan du spare tid, når du bruger din bærbare computer.