Sådan opretter du Wi-Fi Hotspots

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Trin

1.

Beslut om dækningsområdet. De fleste kommercielt tilgængelige routere kommer i to grundlæggende smag: 802.11g (Wireless-G) og 802.11n (Wireless-N) typen. For et lille Wi-Fi-netværk kan du komme med en Wireless-G router. Men hvis du ikke har noget imod at bruge lidt ekstra penge, er Wireless-N-typen hurtigere og tilbyder et bredere dækningsområde.

2.

Konfigurer routeren. dit bredbånds kabel i routeren. Sæt Ethernet-kablet i routeren og den anden ende i Ethernet-porten på bagsiden af ​​din computer. Tilslut strømkablet.

3.

Opsæt dit netværk. Din router skal leveres med installationssoftware og en praktisk opsætningsguide. Kør installationssoftwaren. Skriv 'ipconfig / all' og tryk igen. Du skal nu have adgang til din routerens netværksdetalje, herunder standard gateway-adressen. Indtast denne adresse i din webbrowser. Indtast dit brugernavn og adgangskode, når du bliver bedt om det (dette skal medtages i din routerdokumentation). Konfigurer dine netværksindstillinger.

4.

Adskiller dit personlige netværk fra dit personlige netværk. Mange trådløse router-modeller tillader gæstens netværk. (Før du køber din router, skal du sørge for at den har denne funktion. Opret et nyt gæstenetværk, der er adskilt fra dit personlige netværk. Dette gæsteletværk tjener som dit offentlige hotspot sikkert fra dit private netværk.

5.

Skriv dit hotspot i en offentlig hotspot-database som f.eks. Wi-Fi HotSpot List.

Tips og advarsler

  • Find et godt Signal med en trådløs router bliver ofte ramt eller savnet. Placér routeren, så den er uhindret af genstande, der kan forstyrre signalstyrken som beton eller metal.
  • Hotspots med en rækkevidde større end 200 meter vil Det er sandsynligt, at der skal monteres en ekstern high gain antenne og tilslutte den til routeren.
  • Offentlige Wi-Fi hotspots er sårbare overfor hackere. Når du konfigurerer dit hotspot, skal du vælge at kryptere forbindelsen og deaktivere fildeling. tilføjet mål, aktiver firewallen.
  • Et Wi-Fi-hotspot er et adgangspunkt, der gør det muligt for brugere at oprette forbindelse til internettet trådløst. Wi-Fi hotspots findes normalt i store byområder, biblioteker, hoteller, internetcafeer og nogle restauranter. De fleste bærbare computere har nu adgang til trådløs adgang. Desværre er Wi-Fi-dækning sparsom i mange områder. Som sådan er Wi-Fi hotspots --- især gratis trådløse hotspots --- efterspurgte. At levere et gratis trådløst hotspot er ikke kun en god måde at udvide internetadgang i dit eget hjem, men er også en fremragende service til at give kunderne en lille forretningssted med.