Sådan tilslutter du en BNC-stik

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Afslut BNC-kabelens ende med trådskærerne. Sørg for, at skæringen er lige og 90 graders vinkel på kablet, da dette vil medvirke til at sikre den bedste forbindelse.

2.

Trim off to inches af slutningen af ydre kabelskal med trådstrimmerne.

3.

Sæt krympehylsen over kabelens ende. Tryk det ned til fortiden, hvor du fjernede isoleringen, så den ikke er i vejen.

4.

Afskær de sidste 1/4 tommer af den ydre isolering fra ende af kablet. Tag den eksponerede kobberflettet wire og fold den tilbage, så den ligger fladt mod resten af ​​kablet.

5.

Brug kniv til at skære 1/4 inch af indre isolering fra kabelens ende. Dette vil udstille kobberkernen. Brug trådskærerne til at skære enden af ​​denne kerne i en 45 graders vinkel.

6.

Sæt BNC-stikket over ledningens ende. Sørg for, at kobberkernen glider op gennem midten af ​​stikket og ikke beskadiges under processen. Træk nok tilbage på den ydre fletning, hvis det er nødvendigt, så stiket passer tæt på enden.

7.

Skub hylsteret op på kablet, så det møder den øverste del af BNC-stikket. Sæt de to halvdele af BNC-stikket i skærmen. Tryk forsigtigt håndtaget på skærmen sammen for at gifte sig med de to stykker . Åbn kæberne og drej stikket i crimperen 180 grader, og krymp igen. Dette sikrer en tæt forbindelse.

BNC-kabel (Bayonet Neill-Concelman, opkaldt efter opfinderne) er en type kabel, der anvendes til lyd-, visuelle og netværksforbindelser. Tidligere blev netværk som Token Ring og IPX-signaler sendt over BNC-kabler, men oftest bruges BNC-kabler til at forbinde kameraer og andre sikkerhedsenheder. BNC-stikket på enden af ​​kablet låses på modstykket, hvilket sikrer en tæt forbindelse, som ikke let kan falde ud af sted. Ved at montere en BNC-stik til enden af ​​et kabel kan man lave et par specialværktøjer.