Sådan tilslutter du en trådløs DSL-router til en trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel fra computeren til en af ​​LAN-portene på den trådløse DSL-router.

2.

Åbn en web browser og indtast IP-adressen til routers webprogram. Hver router har en anden IP-adresse, men adressen ser generelt ud som '192.168.XX' Se den trådløse DSL router's brugervejledning til den specifikke adresse .

3.

Indtast brugernavnet og adgangskoden for at logge ind på routeren. Loginoplysningerne varierer afhængigt af routerens fabrikant, men et almindeligt brugernavn og adgangskode er henholdsvis 'admin' og 'password'. Se den trådløse DSL-routers brugervejledning til specifikke logininstruktioner.

4.

Klik på 'Grundindstillinger' og noter IP-adressen, subnetmasken og gatewayen.

5.

Afbryd Ethernet-kablet fra den trådløse DSL-router og tilslut den til en af ​​LAN-portene på den anden trådløse router. Gentag trin 2 og 3 for at få adgang til routeren værktøj.

6.

Klik på 'Grundindstillinger', og klik derefter på 'LAN IP Address' (denne indstilling kan være en del af de grundlæggende indstillinger). IP-adresse til den samme routeradresse som den trådløse DSL-router, bortset fra at ændre det sidste nummer til '2.' For eksempel, hvis den trådløse DSL-router har en routeradresse på '192.168.1.1', så til den anden trådløse router, skal du ændre IP-adressen til '192.168.1.2.'

7.

Indtast den samme undernetmaske og gateway som den trådløse DSL-router.

8.

Klik på 'Wireless' og aktiver det trådløse.

9 .

Indtast SSID-navnet (trådløst netværk), der blev noteret i trin 4, og vælg derefter en sikkerhedstype og skriv den trådløse sikkerhedsnøgle, du vil bruge. Gem indstillingerne og afslut routernes hjælpeprogram.

10.

Afbryd Ethernet-kablet fra computeren og sæt det i en af ​​LAN-portene på den trådløse DSL-router. Flyt Ethernet-kablet fra LAN-porten på den anden trådløse router til WAN-porten.

En trådløs DSL router har et DSL modem og en trådløs router indbygget i en enkelt enhed. Der er tidspunkter, hvor du skal tilslutte en separat trådløs router på grund af uforenelighed med nogle trådløse enheder. Når du forbinder de to routere sammen, skal en af ​​routerne have sin LAN IP-adresse ændret for at forhindre en IP-adressekonflikt. Når der er en IP-adressekonflikt, fungerer en af ​​de trådløse routere muligvis ikke korrekt.