Sådan udskiftes Toshiba Bluetooth Stack med Microsoft

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Afbryd alle Bluetooth-enheder fra din computer ved at slukke dem eller frakoble dem fra din pc.

2.

Klik på 'Start, 'efterfulgt af' Kontrolpanel 'og' Tilføj / fjern program. ' Find 'Bluetooth Stack for Windows af Toshiba,' klik på 'Fjern' knappen og klik 'Ja' for at bekræfte.

3.

Åbn kontrolpanelet igen og klik på ' System (Performance og vedligeholdelse). ' Vælg fanen 'Hardware' og klik på 'Enhedshåndtering.' Klik på '+' -tegnet ved siden af ​​'Universal Serial Bus Controllers' for at udvide det. Hvis 'Motion Computing USB Bluetooth Adapter' er på listen, skal du højreklikke på den og vælge 'Uninstall.'

4.

Klik på 'Start' og 'Kør'. Skriv '\% windir\% \ inf' i 'Åbn' boksen og klik på 'OK'. Kontroller, om der findes en fil 'bth.bak' eller 'bth.inf.old'. Hvis ingen af ​​dem er angivet, skal du fortsætte til trin 5. Hvis der findes en af ​​disse filer, højreklik på den, vælg 'Omdøb' og omdøb den til 'bth.inf.'

5. < / p>

Genstart computeren, og Microsoft Bluetooth-driveren indlæses som standard. Se efter Bluetooth-ikonet på din proceslinje. Hvis du ikke kan se det, skal du klikke på 'Start' og derefter 'Kør'. Skriv 'bthprops.cpl' i 'Åbn' boksen og klik på 'OK' for at hente vinduet Bluetooth Devices og vælg mulighederne for din Bluetooth enhed.

Bluetooth får sit navn fra den 12. århundredes danske konge Harold Blatand ('Bluetooth'), hvis regering blev forenet danskere og nordmenn. Bluetooth-teknologi 'forener' enheder trådløst over korte til mellemstore afstande, så din mobiltelefon kan downloade ringetoner fra din pc uden at bruge et kabel, eller du kan foretage opkald med et trådløst headset. Nogle computere har deres egen Bluetooth-driver eller stak, forudinstalleret. Denne tredjeparts stak deaktiverer den generiske Microsoft-driver, at nogle enheder skal oprette forbindelse.