Mine Linksys Won 't Afinstaller

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Afinstaller Linksys på Window XP

1.

Vælg 'Start' -knappen og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Find 'Tilføj / fjern' programmer og dobbeltklik på det. Dette åbner en liste over alle programmer, der er installeret på computeren i øjeblikket.

2.

Find og vælg 'Cisco Connect' og klik derefter på knappen 'Change / Remove'. Dette åbner et nyt vindue, der bekræfter det faktum, at du ønsker at afinstallere programmet. Vælg 'Afinstaller' i det nye vindue.

3.

Tillad, at programmet kører afinstallationen, så du får en bekræftelse på, at 'Cisco Connect' er blevet fjernet. Skriv ned 'Brugernavn og kodeord' på bekræftelsesskærmen.

Afinstaller Linksys på Window Vista

1.

Vælg 'Start' 'Kontrolpanel.' Find 'Programmer og funktioner' ikonet og klik for at åbne. Dette viser alle de programmer, der er installeret på din computer.

2.

Find 'Cisco Connect' -programmet og vælg 'Afinstaller'. Et nyt vindue åbnes for at bekræfte afinstallationsanmodningen, og du skal vælge 'Afinstaller' -knappen.

3.

Tillad afinstallationsprocessen at afslutte, og et vindue vil oplyse dig om afinstallationen er færdig. Skriv ned 'Brugernavn og adgangskode'.

Afinstaller Linksys på Windows 7

1.

Vælg 'Start' -knappen og klik derefter på 'Kontrolpanel .' På kontrolpanelet vil du se et 'Programmer' -ikon og direkte under der er mulighed for at 'Afinstaller et program', som du vil vælge.

2.

Find og vælg ' Cisco Connect. ' Et nyt vindue åbnes, og du skal vælge 'Afinstaller' -knappen.

3.

Tillad programmet at afslutte proceduren, og så modtager du en bekræftelse af, at programmet har været afinstalleret. Skriv ned 'Brugernavn og kodeord' på bekræftelsesskærmen.

Afinstaller Linksys på Mac-operativsystemer

1.

Vælg 'Macintosh HD' ikon på skrivebordet, og når det nye vindue åbnes, vælg 'Programmer'.

2.

Find og højreklik på ikonet 'Cisco Connect'. Vælg 'Flyt til papirkurv' -valg i den viste menu. Dette kan gøres ved at trække ikonet 'Cisco Connect' direkte til 'Papirkurven'.

3.

Højreklik på ikonet 'Papirkurv' og vælg 'Tøm papirkurven. ' Når 'Papirkurven' er tømt, vil du genvinde det rum, der blev brugt af programmet tidligere.

Linksys routere lavet af Cisco har software, der muliggør forbindelse til internettet via trådløs forbindelse. Når du skifter til en ny router, skal du afinstallere Linksys-softwaren, så der ikke er nogen konflikt mellem de to programmer. Nedenfor finder du instruktioner om afinstallation af Linksys til Windows 7, Windows XP, Windows Vista og Mac.