Sådan deler du en internetforbindelse med et dobbelt netværkskort

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Kontrolpanel.' Klik på 'Netværk og Internet', og klik derefter på 'Netværks- og delingscenter.' Klik på 'Administrer netværksforbindelser' for at åbne en liste over netværkskort på computeren.

2.

Højreklik på det netværkskort, der bruges i hjemmenetværket. Hvis du har to netværkskort, skal du bruge den, der forbinder til DSL- eller kabelmodemet eller kortet, der forbinder til internetrouteren. Vælg 'Egenskaber'.

3.

Klik på fanen 'Deling'. Marker indstillingen mærket 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse.' Klik på 'OK' for at gemme dine ICS-ændringer.

4.

Genstart din computer til ændringerne træder i kraft. Genstart hver klientcomputer også. Disse computere kræver også en genstart for at synkronisere IP-indstillinger med din primære ICS-server.

Internet Connection Sharing (ICS) er en type netværksopsætning, der bruges af små hjem eller kontorer. Du forbinder dit DSL- eller kabelmodem til en computer og deler internetforbindelsen med andre brugere på netværket. Dette er gavnligt, hvis du ikke har en router til at oprette en delt internetforbindelse med et ældre DSL- eller kabelmodem. Windows ICS er en del af hver operativsystemversion.