Sådan deler du internettet fra et fjernt skrivebord

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' Orb og klik på 'Kontrolpanel.' Klik på 'Netværk og Internet', og klik derefter på 'Netværks- og delingscenter' for at få vist en liste over netværksindstillinger for Windows.

2.

Klik på 'Administrer netværksforbindelser' for at åbne en liste over netværkskort på din computer. Højreklik på din computers netværkskort og vælg 'Egenskaber'.

3.

Tilføj et afkrydsningsfelt ved siden af ​​'Tillad andre netværksbrugere at kontrollere eller deaktivere den delte internetforbindelse . 'Klik på' OK 'for at gemme dine indstillinger. Genstart computeren for ændringerne træder i kraft.

Hver Windows-computer har mulighed for at dele computerens internetforbindelse. Denne indstilling hedder Internet Connection Sharing. Den bruges til netværk, der ikke har routere, så det er typisk en opsætning, der bruges i små hjemmenetværker. i små virksomheder kontorer med kun et par virksomhedens computere. Internetforbindelse deling er gavnlig for folk, der ikke har mulighed for at købe dyre netværk udstyr.