Sådan deler du trådløs PCI Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opsæt ad hoc-netværk

1.

Åbn menuen 'Start' på den computer, hvis internetforbindelse du vil dele, klik på 'Kontrolpanel' og skriv derefter ' netværk 'i søgefeltet øverst i højre hjørne af vinduet.

2.

Klik på' Netværk og delingscenter ', og klik derefter på' Opret en ny forbindelse eller netværk 'link.

3.

Klik på' Konfigurer et trådløst ad hoc-netværk (computer til computer) og klik på 'Næste'.

4.

Indtast et netværksnavn, vælg en sikkerhedstype, indtast en sikkerhedsnøgle og klik på 'Næste'. Denne tast indtastes af andre computere, der forsøger at deltage i dette netværk.

< p> 5.

Klik på ikonet for trådløs modtagelse på den anden computer og vælg det netværk, du oprettede. Indtast adgangskoden, når du bliver bedt om det.

Aktivér internetforbindelsesdeling

< p> 1.

Klik på linket 'Skift adapterindstillinger' i venstre panel på kontrolpanelet 'Netværk og delingscenter' på den computer, hvis internetforbindelse du vil dele.

2.

Højreklik på Ethernet-adapteren, der er tilsluttet internettet, og vælg 'Egenskaber' i menuen, der åbnes.

3.

Gå til fanen 'Deling' og markér afkrydsningsfeltet ud for 'Tillad andre netværksbrugere at oprette forbindelse via denne computers internetforbindelse.' Klik på 'OK' for at anvende dine ændringer. Din internetforbindelse deles nu over dit trådløse PCI-kort.

4.

Åbn kontrolpanelet 'Netværk og internet' på den anden computer, og klik på linket 'Skift adapterindstillinger'

Højreklik på den computers trådløse adapter og klik på 'Egenskaber'. Dette åbner vinduet til tilslutningsegenskaber for den pågældende adapter.

6.

Vælg 'Internet Protocol Version 6' og klik på knappen 'Properties'.

7.

Klik på den radiale knap ved siden af ​​'Hent en IPv6-adresse automatisk 'og klik på' OK 'for at anvende disse indstillinger. Gentag denne proces på' Internet Protocol Version 4 'på fanen' Network 'i vinduet med forbindelsesegenskaber.

At dele en internetforbindelse via en computers trådløse PCI-kort er billigere end at købe en trådløs netværksrouter, og det betyder, at du har færre enheder til at konfigurere. Ad hoc-netværk i Windows 7 er meget lettere end i tidligere versioner af Windows, da operativsystemet indeholder en brugervenlig guide, der styrer brugere gennem processen. Når du har fået ad hoc-netværket oprettet, kan du dele en computers internetforbindelse med andre computere, der deltager i ad hoc-netværket. skal holde mindst en computer på netværket fysisk forbundet til dit kabel- eller DSL-modem for at dele internettet via netværket.