Sådan laver du en WiFi parabolskål med en trådløs adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer parabolantenne med forsiden nedad. Mål længden af ​​parabolantenne med målebåndet. Lav en prik ved halvvejs markeringen med blyanten.

2.

Mål parabolens bredde med målebåndet. Lav en prik ved halvvejs markeringen med blyanten. Opsæt de to prikker og lav et mærke til at repræsentere midten af ​​parabolantenne.

3.

Bor et hul gennem mærket i midten af ​​parabolantenne med borren .

4. Skub USB W-FI-adapteren halvvejs igennem hullet bag på parabolantennen, så USB-stikket vender mod dig. Påfør limlim rundt hullet for at fastgøre USB Wi-Fi-adapteren til parabolantenne. Lad limen lime i mindst en dag.

5.

Slut den ene ende af USB-forlængerkablet til USB Wi-Fi-adapterens USB-stik. Tilslut den anden slutningen af ​​USB-forlængerkabel til en USB-port på en bærbar eller stationær computer.

Tips og advarsler

  • Wi-Fi-parabolantenne skal være rettet mod i retning af Wi-Fi-senderen for at være effektiv.
  • En Wi-Fi-antenne kan forstærkes ved at være omgivet af en skål, der afspejler de trådløse signaler til den. Lav en Wi-Fi parabol med en USB trådløs adapter og et par forsyninger fra en hobby butik eller elektronik butik. Derudover vil der være en skål fra et satellit-servicecenter eller satellitforsyning. Nogle få redskaber, der ofte findes omkring huset, er også nødvendige. Wi-Fi-parabolantenne kan derefter sluttes til en trådløs enhed, der har en antenneindgang.