Sådan opsættes AT u0026 T Dial Up

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på menuen 'Start' og vælg 'Computer' efterfulgt af 'Netværk og Internet' og 'Netværksdeling Center'.

2.

Klik på linket 'Opsæt en ny forbindelse eller netværk' på den venstre værktøjslinje. Dette åbner en ny dialogboks på din computerskærm.

3.

Klik på 'Opret forbindelse til internettet', og klik derefter på 'Næste'.

4 .

Vælg indstillingen 'Opkald' på det næste skærmbillede.

5.

Indtast dit AT u0026 T-opkaldstelefonnummer i teksten boks mærket 'Opkaldsnummer'. Sørg for at medtage områdekode også.

6.

Indtast dit brugernavn og adgangskode i de relevante felter, og indtast derefter et navn for denne forbindelse i 'Forbindelsesnavn' tekstboks.

7.

Klik på 'Connect', når du har indtastet alle de nødvendige oplysninger. Din computer vil nu forsøge at oprette forbindelse til det telefonnummer, du indtastede. Hvis det lykkes, kan du surfe på internettet ved hjælp af din nye opkaldsforbindelse.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at din telefonlinje er tilsluttet din computers dial-up modem, før du prøver ovenstående trin, ellers vil der ikke være nogen forbindelse.
  • Mens dial-up-tjenester hurtigt går i vejen for Dodo, tilbyder nogle internetudbydere - f.eks. AT u0026 T - stadig den langsommere tilslutningsmulighed for de kunder, der ikke har adgang til bredbåndsforbindelser, eller som backup når bredbåndet går ud for en tid. Det er en forholdsvis simpel affære at oprette en AT u0026 T-opkaldsforbindelse i Microsoft Windows, men der er et par stykker information, du skal bruge for at kunne få succes.