Sådan redigerer du XP Home-registreringsdatabasen for at huske adgangskoderne til netværksdrev

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og skriv 'regedit' i tekstboksen. Tryk på 'Enter' for at åbne registreringseditoren for dit system.

2.

Klik på plustegnet ved siden af ​​'HKEY\_CURRENT\_USER.' Dette udvider en liste over muligheder. Klik på 'Netværk', og klik derefter på det kortlagte netværksdrevbogstav.

3.

Højreklik på 'DeferFlags' og vælg 'Modify.' Indtast '1' for registreringsværdien og klik derefter på 'OK'. Dette gemmer ændringerne for indstillingen. Genstart din computer for at registreringsdatabasen skal træde i kraft.

Windows-registreringsdatabasen indeholder alle gemte brugerindstillinger, herunder de kortlagte netværksdrev og de tilknyttede adgangskoder. Hver gang du opretter forbindelse til et netværksdrev, skal du indtaste dit netværksadgangskode. Du kan indstille Windows til at huske adgangskoden i stedet for løbende at bede om adgangskoden. Dette betyder at du forbinder til det kortlagte netværksdrev uden at blive bedt om adgangskoden, hvilket gør det mere bekvemt at oprette forbindelse.