Sådan sender du en SMS Brug et GSM-modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Anbring et gyldigt GSM-kompatibelt SIM-kort i dit GSM-modem. Slut modemet til din computer ved hjælp af en Bluetooth-forbindelse eller et USB-kabel.

2.

Start programmet, der fulgte med modemet. Vælg kommandoprompten.

3.

Skriv 'AT' og tryk 'Enter'. Modemet skal svare med 'OK'. Det betyder, at forbindelsen mellem din computer og modemet fungerer fint.

4.

Skriv 'AT + CMGF = 1' og tryk 'Enter'. Dette vil få modemet til at fungere i sms-tekstfunktionen.

5.

Skriv 'AT + CMGW =' + 0000000000 '(modtagerens telefonnummer i stedet for nuller) og Tryk på 'Enter'. Signaturet 'u0026 gt;' skal vises, hvilket angiver, at du nu kan skrive meddelelsen.

6. Skriv meddelelsen til din sms. Skriv derefter '+ CMGW: 1, 'som angiver placeringen af ​​SMS-beskeden i modemets opbevaring.

7.

Skriv' AT + CMSS = 1. 'Denne kommando sender SMS'en fra modemets opbevaring. Computeren skal returnere 'OK'.

Et GSM-modem gør det muligt for enhver at bruge sin computer til at fungere som en mobiltelefon. Dette gør det muligt for brugerne af sådan hardware at oprette computerskripter, der integrerer computer- og internetteknologi med GSM-netværk. Eksempler på sådanne scripts omfatter applikationer til at sende og modtage sms via en computer eller sende SPAM-tekstbeskeder, som for øvrigt er ulovlig i de fleste udviklede lande. Anyway, alle sådanne scripts bruger AT kommandoer. Du kan skrive AT-kommandoerne i kommandoprompten for softwaren, der leveres af modemproducenten.