Sådan synkroniseres min dokumentmappe til Windows Server 2000

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen. Vælg 'Kør', og skriv derefter 'dsa.msc' i tekstboksen og klik på 'OK'. Dette åbner din Active Directory-konsol.

2.

Højreklik på dit Windows-domænenavn og vælg 'Egenskaber'. Klik på fanen 'Gruppepolitik'. Klik på knappen 'Ny' for at åbne et nyt konfigurationsvindue.

3.

Skriv 'Domain My Docs Redirection' for politiknavnet. Klik på 'Rediger' for at ændre politikens værdier. Klik på plustegnet ved siden af ​​'Brugerkonfiguration', klik derefter på 'Windows-indstillinger' og klik derefter på 'Omdirigering af mappe.'

4.

Højreklik på 'Mine dokumenter' og vælg 'Egenskaber'. Klik på 'Grundlæggende'. I tekstfeltet skal du skrive '\\ servernavn \ sharename \ brugernavn' hvor 'servernavn' er din Windows 2000-server, 'sharename' er den delte mappe og 'brugernavn' er brugerens konto profilnavn. Klik på 'OK' for at gemme dine indstillinger.

Mappen 'Mine dokumenter' er en mappe, der er føjet til din computer, når du installerer Windows 2000-operativsystemet. Administratoren, som administrerer Windows 2000-serveren, kan omdirigere mappen 'Mine dokumenter' til en del på den lokale servercomputer. Dette er gavnligt for netværksadministratorer, der skal administrere flere brugermapper. Centralisering af mappen gør det nemmere at sikkerhedskopiere brugerens filer.