Forskellen mellem en klient og en server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forskel på placering

Klientsiden er brugerens computer, der anmoder om og viser websider fra serveren. Serversiden er den computer, der giver klienten de ønskede weboplysninger og applikationer.

Forskel i magt

Klientsiden af ​​webcomputeren er bedst til applikationer med små fodspor, der skal starte hurtigt. Serversystemet er bedst til større, ydeevneintensive applikationer.

Client-Side Computing

Client -side computing er hvad der sker i webbrowseren på brugerens computer. Dette betyder, at serveren ikke deltager i at køre klientens Java-script. Når det er blevet anmodet fra en server, behandles og behandles webindhold på klientcomputeren. Serveren har ingen yderligere involvering uden for levering. Automatisk udfyldning af en tekstboks i en formular er et eksempel på en klient side opgave.

Server-side Computing

Server-side computing er, når serveren behandler script eller kode, der kører på serveren og ikke er synlig for klientcomputeren. side-scenen gør klientcomputeren ikke arbejdet, men modtager kun det viste resultat af scriptet, koden eller processen, der blev kørt på serveren. Behandling af en online betaling er et eksempel på en server-side opgave. 'Klient' og 'server' angiver komplementære systemer i Java-runtime-miljøet for at udføre scripts eller applikationer i brugernes webbrowsere.