Gør opkald til internet hurtigere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find modemindstillingerne. Der er en bred vifte af computerkonfigurationer, så det kan medføre forskellige trin. På mange computere kan du dog finde dine modemindstillinger eller portindstillinger i dit 'Kontrolpanel' eller 'Enhedshåndtering'. Sørg for, at modemindstillingen er indstillet til de højeste bits per sekund (bps), som generelt er 115.000 bps. Højere bps-indstillinger medfører hurtigere internethastigheder og bedre overordnet ydeevne.

2.

Fjern eventuelle spyware- eller adwareprogrammer fra din computer ved hjælp af dit anti-virusprogram. Adware- og spywareprogrammer optager værdifuldt plads på din computers harddisk og derved sænker hastigheden af ​​din internetforbindelse. Somme gange downloades disse programmer utilsigtet til din computer fra et websted, du kan besøge. Brug antivirusprogrammerne ofte at opdage adware- og spywareprogrammerne.

3.

Sørg for, at alle andre programmer er lukket, mens du surfer på internettet. Hæv cacheniveauet i din browser. Denne operation er generelt placeret i mappen 'Internetværktøj' eller 'Indstillinger'. Hvis du øger cacheniveauet, øges din computers hukommelse, og det identificerer internetfiler hurtigere.

4.

Download en hurtigere internetbrowser som Mozilla Firefox, Chrome eller Opera. De har tendens til at give hurtigere internet browsing end Internet Explorer.

5.

Brug en proxy-komprimeringstjeneste som ProxyConn for at forbedre opkaldshastigheden. Det gør det ved at køre internettrafik gennem en datakomprimeringsproxyserver for at reducere overførselshastigheder. Proxy-servere opkræver typisk et månedligt gebyr for denne tjeneste.

6.

Installer en modemaccelerator for at øge hastigheden for din opkaldsforbindelse. Ink Kline Global er en modem booster, der udfører diagnostiske tests på din computer for at bestemme foretrukne modem indstillinger for at forbedre hastigheden og ydeevnen. Modemforstærkere og acceleratorer forbedrer også de skjulte indstillinger i Windows-programmer effektivt for at fremskynde internethastighederne.

De fleste internetbrugere udnytter hurtig adgang til internettet, såsom DSL, kabel og bredbånd, mens du surfer på World Wide Web. Mens DSL og andre bredbåndsforbindelser med hurtig adgang er den anbefalede metode til hurtig internet browsing, har ikke alle internetbrugere adgang til denne type tjeneste. Hurtig adgang Internet er ikke tilgængelig på alle steder i USA, især i nogle landdistrikter. Opkald er betydeligt langsommere end DSL. Selvom det ikke er sandsynligt, at dit opkaldsarbejde vil fungere så hurtigt som DSL, kabel eller bredbånd, er der muligheder for at fremskynde forbindelsen.